Wat u kunt verwachten

Wat u kunt verwachten

Op deze pagina leggen we de verschillende aspecten van uw behandeling tot in detail uit
Onze eerste prioriteit is verzekeren dat chiropractie de juiste keuze is voor u, we willen uw tijd en geld niet verspillen.

 

Na een eerste evaluatie zal het duidelijk zijn of chiropractie voor u geschikt is. Wanneer het voor wat voor reden dan ook niet de beste optie voor u is, zullen wij er alles aan doen om u de hulp te geven die u nodig heeft.

Eerste bezoek

Beoordeling van uw welzijn en uw doelen

Tweede bezoek

Welzijn en resultaten samen bespreken

Regulier bezoek

Chiropractische correcties, behandelingen en voorlichting

Revisie bezoek

Om de voortgang van uw gezondheid bij te houden

EERSTE BEZOEK

Beoordeling van uw welzijn en uw doelen

 

Bij aankomst bij Ruggensteun wordt u verwelkomd door onze vriendelijke en behulpzame assistenten.

 

We zullen u vragen een intakeformulier in te vullen. Daarmee krijgen wij inzicht in uw behoeftes, leefgewoontes en de doelen die u via chiropractie hoopt te bereiken.

KLIK HIER OM MEER TE WETEN TE KOMEN OVER UW EERSTE BEZOEK

We nemen u mee door een compleet chiropractisch consult:

Palpatie

We gebruiken palpatie om blokkades in de wervelkolom op te sporen. Blokkades kunnen de communicatie tussen uw hersenen en de rest van uw lichaam verstoren en daardoor de zelfgenezing van uw lichaam beïnvloeden.

 

Beweging

Een lichamelijk onderzoek moet uitwijzen of uw wervelkolom volledige en juiste bewegingsmogelijkheden heeft. Blokkades verminderen de beweging en flexibiliteit van uw wervelkolom.

 

Balans

Blokkades kunnen invloed hebben op uw balans. We gebruiken een weegschaal om uw gewichtsverdeling en uw zwaartepunt te bepalen en een eventuele inbalans vast te stellen.

 

Hartritme variabiliteit

Blokkades aan de wervelkolom kunnen verschillende onderdelen van uw zenuwstelsel beïnvloeden. De Emwave HRV wordt gebruikt om uw autonome zenuwstelsel, dat de automatische functies van uw lichaam regelt, te beoordelen.

 

Geautomatiseerde houdingsanalyse van de wervelkolom

Blokkades hebben invloed op de stand van uw wervelkolom en daardoor op uw houding. Een computeranalyse wordt gebruikt om dit te meten. Deze testen zullen we gedurende uw behandeling verschillende keren herhalen om uw voortgang te meten.

TWEEDE BEZOEK

Welzijn en resultaten

 

Iedereen heeft andere wensen en doelen. We bespreken de resultaten van de eerdere testen en beantwoorden de volgende belangrijke vragen:

  • Wat is er aan de hand?
  • Is chiropractie de juiste keuze voor mij?
  • Hoe lang zal het duren om mijn doelen te behalen?
  • Hoeveel tijd en geld zal het kosten?

 

Wanneer al uw vragen beantwoord zijn, kan u uw eerste chiropractische correctie ondergaan.

 

We zullen uw volgende afspraken inplannen en uw chiropractor belt u de volgende dag persoonlijk om te zien hoe het gaat en eventuele vragen te beantwoorden.

REGULIERE BEZOEKEN

Chiropractische correcties, behandelingen en voorlichting

 

Chiropractische correcties

Zie uw reguliere bezoeken aan de chiropractor als een Formule 1 ‘pit-stop’ voor uw gezondheid: efficiënt en effectief. U bent druk en uw tijd is kostbaar dus we zorgen ervoor dat uw consulten kort zijn en dat u niet lang hoeft te wachten.

REVISIE BEZOEK

Om de voortgang van uw gezondheid bij te houden

 

Uw doelen zijn onze prioriteit. We plannen een afspraak in om er zeker van te zijn dat we op de goede weg zijn en dat u tevreden bent met uw behandelingen. U vult een korte vragenlijst in over uw behandelingen en we herhalen de testen van uw eerste consult om uw progressie te meten. Deze consulten duren slechts 10 tot 15 minuten langer dan uw reguliere consult.

× Chat via Whatsapp