Ystrap verlicht uw klachten

Klachten aan de wervelkolom is een veelvoorkomend probleem. De oorzaken van pijn in de wervelkolom kan uiteenlopende oorzaken hebben, maar vaak komt het voort uit druk op de wervels. Een behandeling met de Y-Strap kan dan een perfecte uitkomst bieden. Als een van de weinige chiropractors in Nederland is Ruggensteun bevoegd om behandelingen uit te voeren met de Y-Strap.

 

De Y-strap is een van de meest authentieke en klassieke chiropractietechieken. Voor vele mensen werkt deze intense correctie als een echte wonderbehandeling. De opgebouwde druk op de spieren en gewrichten wordt in eén keer teruggebracht met een plotse impuls: de decompressie. Dit is dus voor vele patiënten letterlijk een verademing.

Y-strap kan verlichting bieden bij lichamelijke klachten

Klachten herkennen

Verschillende klachten kunnen verholpen worden met de Y-strap. Deze klachten kunnen zich op verschillende manieren uiten. Het is belangrijk om een specialist naar uw klachten te laten kijken.

Voorkomende klachten

Hoofdpijn

Migraine

Nekpijn

Schouderpijn

Rugpijn

Oorzaken

Verkeerde lichaamshouding

Vermoeidheid

Stress

Langdurig een verkeerde houding

Overbelasting

Te weinig slaap

Peesontsteking

Voeding

“Laat u direct behandelen in Eindhoven of Valkenswaard.”

Behandeling met de Y-strap

Met de Y-Strap wordt de wervelkolom uit elkaar getrokken door het hoofd van de patiënt in de Y-as van het lichaam te trekken. Deze trekkracht genereert een decompressie in de wervelschijven. De Y-Strap wordt gebruikt voor strekdoeleinden met langzame en soepele strekbewegingen, maar in sommige gevallen geven we er de voorkeur aan om een ​​HVLA-beweging (hoge snelheid, lage amplitude) toe te passen. Dit alleen wanneer de Y-Strap een ​​”aanpassing” moet maken aan de wervelkolom.

 

De behandeling ziet er indrukwekkend uit, maar het is compleet veilig. Onze chiropractors zijn bevoegd en getraind om als een van de weinigen in Nederland deze behandeling uit te voeren. Wilt u graag weten wat de Y-Strap voor uw lichaam kunt betekenen? Maak dan een afspraak via onderstaande knop!

MAAK EEN AFSPRAAK

Bekijk hoe de behandeling in zijn werk gaat:

Ontmoet het team

D.C. STAS

Senior Chiropractor
Specialisme: Y-strap, CFR en acute problematiek

D.C. OXENVAD

Associate Chiropractor
Specialisme: Baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, neurologische problematiek en dry needling

D.C. DUYTS

Associate Chiropractic
Specialisme: Sportblessures en extremiteiten zoals knie-, schouder- en kaakproblematiek

D.C. DE VREEDE

Associate Chiropractic

MERLE

Practice Manager

DINA

Chiropractic Assistant

ELISA

Chiropractic Assistant

Ja, ik wil een afspraak:

× Chat via Whatsapp