Wie zijn wij?

Onze filosofie

Om mensen in onze gemeenschap in Eindhoven en Valkenswaard te helpen en in staat te stellen om een beter welzijn te ervaren door middel van een chiropractische levensstijl.

Onze missie

Het doel van onze praktijk is om zoveel mogelijk patiënten te behandelen tijdens onze openingstijden en ze te helpen om hun gezondheid te behouden door middel van chiropractische zorg. En om patiënten op te leiden met betrekking tot chiropractisch welzijn, zodat zij anderen kunnen opleiden; daarom zijn we hier!

Website Ruggensteun Toon en Sigrid bew.-min

Ontmoet het team

D.C. STAS

Senior Chiropractor
Specialisme: Y-strap, CFR en acute problematiek

D.C. OXENVAD

Associate Chiropractor
Specialisme: Baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, neurologische problematiek en dry needling

D.C. DUYTS

Associate Chiropractic
Specialisme: Sportblessures en extremiteiten zoals knie-, schouder- en kaakproblematiek

D.C. DE VREEDE

Associate Chiropractic

MERLE

Practice Manager

DINA

Chiropractic Assistant

ELISA

Chiropractic Assistant

WAT WIJ WETEN EN GELOVEN

Balans

Net als uw gebit heeft uw wervelkolom regelmatige zorg nodig om gezond te blijven. Chiropractie is een uitstekend hulpmiddel om uw wervelkolom en uw zenuwstelsel goed in balans en verbonden te houden zodat uw lichaam goed kan functioneren.

Ziekte

Ziektes zijn gebruikelijk maar zijn niet normaal; welzijn is normaal. Om ons heen zien we mensen ziek worden naarmate zij ouder worden. Vaak zijn deze problemen echter het gevolg van slechte keuzes in onze levensstijl in plaats van een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden.

Herstel

Herstel komt van binnenuit. De sterkste dokter ter wereld is elk moment van de dag voor u aan het werk – het is de eigen dokter van uw lichaam. Als u een bot breekt, is het niet het gips dat u beter maakt, maar uw lichaam.

Zenuwstelsel

Uw zenuwstelsel is de sleutel tot de ongelofelijke gave om het lichaam zichzelf te laten herstellen. Uw zenuwstelsel stuurt 74 biljoen cellen aan en is constant bezig met het reguleren van alle organen en systemen in uw lichaam, waaronder het herstelproces, om u in leven en gezond te houden.

Uw lichaam

Uw lichaam is geen gedachteloze machine, maar een community van 74 biljoen intelligente cellen die allemaal werken naar een gemeenschappelijk doel: een gezond leven. Uw lichaam is ieder moment van de dag aan het werk om zich te vernieuwen en in balans te blijven – maar u moet het die kans wel geven.

Gelukkig & Gezond

Het maken van gezonde keuzes is essentieel voor uw welzijn. Een gezonde wervelkolom is een essentieel onderdeel van een gezond lichaam en stelt u in staat om een gelukkig en gezond leven te leiden.

Bekijk onze praktijken
× Chat via Whatsapp