Chiropractie voor kinderen

Onze chiropractor Sigrid heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in chiropractie voor kinderen. Hoe werkt het brein en wanneer kunnen de hersenen volledig ontwikkelen en goed functioneren? Door balans in de wervelkolom creëer je een juiste balans waardoor uw kinderen zich verder kunnen ontwikkelen.

De wervelkolom en uw kind

 

De laatste jaren heeft onze nieuwe chiropractor Sigrid zich toegelegd op de ontwikkeling van de hersenen. Het onderzoeken of de hersenen zich volledig ontwikkelen en goed functioneren en zo niet, wat daaraan te doen. Door nieuwe technische ontwikkelingen zoals functionele MRI’s etc, weten we steeds meer over het functioneren van het brein.

 

Zo blijkt er ook uit wetenschappelijk onderzoek dat bij kinderen met dyslexie, dyscalculie, ADHD, PDDNOS, ASS en de meeste vormen van autisme, ontwikkelingsstoornissen zijn. Door deze achterstanden in de ontwikkeling van de hersenen weg te werken, zien we dat kinderen echt sprongen gaan maken in hun ontwikkeling en andere vormen van therapie veel beter aanslaan. De basis hiervoor is het optimaliseren van de functie van de wervelkolom. Door balans in de wervelkolom te creëren, leg je de juiste basis voor de hersenen om verder op te bouwen. Daarna is het zaak de hersenen verder te ontwikkelen door ze op heel specifieke wijze die op het individu is afgestemd te stimuleren.

Kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismaken?

Laat hieronder uw gegevens achter. 

Ontmoet het team

D.C. STAS

Senior Chiropractor

D.C. OXENVAD

Senior Chiropractor

ANNIKA

Chiropractic Assistant

FLEUR

Chiropractic Assistant

MIJKE

Chiropractic Assistant

MERLE

Chiropractic Assistant

× Chat via Whatsapp